Boodschappenvervoer

Vanaf januari 2013 is er voor de senioren in de gemeente Haarlem Boodschappenvervoer Samen op stap naar een winkelcentrum, een tuincentrum: dat kan met de Boodschappenvervoer. Boodschappenvervoer is bedoeld voor mensen die door ouderdom of een (lichamelijke) beperking niet meer zelfstandig boodschappen kunnen doen.
Boodschappenvervoer is dus bedoeld voor Iedereen van 55 jaar en ouder.

Boodschappen

De Boodschappenvervoer is er voor mensen die het leuk vinden om samen met begeleiding er op uit te gaan en leuke activiteiten te ondernemen. Zo kunt u met de Boodschappenvervoer gaan winkelen, naar de wekelijkse markt of gezellig een kopje koffie drinken in het centrum van Haarlem. Op termijn worden leuke uitstapjes georganiseerd naar musea, tuincentra en andere mooie plekjes in de omgeving.

Hoe werkt het?

De Boodschappenvervoer is er voor iedereen vanaf 55 jaar. De Boodschappenvervoer rijdt op maandag tot en met vrijdag Neem 1 dag van tevoren contact op met de Boodschappenvervoer van Spaarnestad thuiszorg, telefoon 023-8445510 (maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur). De chauffeur en tevens gastheer of –vrouw halen u thuis op en begeleiden u met bijvoorbeeld het dragen van de boodschappen.

Waar?

Onze boodschappenvervoer rijdt in Haarlem

Wat kost het?

Boodschappenvervoer hanteert heldere kosten zonder verrassingen en zonder onvoorziene toeslagen. Om gebruik te kunnen maken van boodschappenvervoer, moet u eerst abonnee worden van Spaarnestad-thuiszorg. U kunt zich gemakkelijk aanmelden via deze website. Het abonnement kent met ingang van 2013 een ‘instap’ tarief van slechts € 12,50 voor het eerste jaar. Daarna betaalt u per jaar € 15,00. U betaalt verder € 3,00,- voor het vervoer van en naar winkelcentra. Na aanmelding ontvangt u een abonnementspasje, dat u moet tonen aan de chauffeur. Zorg dat u dit bij zich heeft als u met de boodschappenvervoer wil reizen!

Wilt u ook graag mee met onze Boodschappenvervoer of wilt u meer informatie?