Fysiotherapie Santpoort-Zuid

Met ingang van 01 mei 2015 werd door Spaarnestad thuiszorg een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Santpoort-zuid (revalideren en fysiotherapie).

Fysiotherapie Santpoort-Zuid

Fysiotherapie Santpoort-Zuid heeft ruime ervaring met fysiotherapeutisch zorgverlening en bieden deze zorg aan in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Santpoort-Zuid en Santpoort-Noord.

Revalideren en fysiotherapie aan huis

Een medische indicatie kan zijn: status na een operatie of een orthopedisch letsel of centraal neurologisch letsels zoals: CVA, MS, ALS, Parkinson.

Als u hierdoor zelfstandig kan blijven wonen en daardoor kan blijven participeren in de maatschappij is deze vorm van zorgverlening noodzakelijk te noemen. Ook ondersteunen zij onze organisatie en kunnen wij gezamenlijk direct de benodigde zorg afstemmen. Door de multidisciplinaire samenwerking kan er meteen gezocht worden naar persoonlijke oplossing voor een participatieprobleem omtrent bewegen in en rondom het huis.

De fysiotherapeuten santpoort zuid zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal
kwaliteitsregister) van de beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat fysiotherapie Santpoort-Zuid aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Een betere zorgverlening is het doel van deze samenwerking met Spaarnestad thuiszorg. Door goed gebruik te maken van elkaars specifieke deskundigheid kunnen we onze cliënten een optimale zorg aanbieden.

Meer informatie klikt u op onderstaande logo, u wordt direct doorgelinkt naar de website van Fysiotherapie Santpoort -Zuid.

 

Op zoek naar professionele verzorging met een persoonlijke benadering?