Ondersteunende begeleiding - Thuiszorg Haarlem
21759
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21759,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Ondersteunende begeleiding

Door ziekte, onzekerheid, depressie, dementie, vermoeidheid of andere vervelende omstandigheden gedurende uw levensloop kan het soms zijn om grip te houden op het dagelijks leven. Spaarnestad Thuiszorg kan u helpen met ondersteunende begeleiding om samen de regie weer in handen te krijgen.

De één heeft baat bij huishoud coaching of psychologische hulp, een ander heeft ondersteuning nodig bij boodschappen of ziekenhuisbezoek. Op zulke momenten zijn wij er voor u.

Ondersteunende begeleiding bij lichamelijke of emotionele moeilijkheden

Fysieke of psychische problemen kunnen in elke levensfase zeer belastend zijn. Tijdens sommige fases heeft u dan betrouwbare hulp nodig om de kwaliteit van uw leven en gemoedstoestand terug te vinden.

De ondersteunende thuisbegeleiding die onze deskundige hulpverleners geven, start met het krijgen van inzicht in uw problematiek. Vervolgens ondersteunen zij u met behulp van persoonlijke gesprekken, motivatie en oefeningen bij de zoektocht naar de factoren aan de rechterzijde.

Ondersteunende thuisbegeleiding bij de zoektocht naar:

Zinvolle tijdverdeling & dagritmestructuur

Sociaal contact

Ondersteuning bij boodschappen of bezoek aan instanties

Herwinnen van zelfvertrouwen en eigenwaarde

Leren omgaan met ziekte of een beperking

Emotionele rust, balans tussen verplichtingen en ontspanning

Ondersteunende begeleiding op elk moment van de dag van uw persoonlijke hulpverlener

Spaarnestad Thuiszorg is een gekwalificeerde hulpverleningsorganisatie en biedt ondersteunende begeleiding aan (verpleeg-)huis in regio Haarlem. Onze hulpverleners hebben jarenlange ervaring en zijn bovendien gelokaliseerd in Haarlem. U krijgt een vaste begeleider op afspraak en uw hulpverlener kan in noodgevallen snel ter plaatse zijn.

Spaarnestad Thuiszorg biedt u ondersteunende thuisbegeleiding aangepast aan uw persoonlijke behoeftes. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunt u eens kennismaken en uw zorgen met ons delen. Als hieruit blijkt dat Spaarnestad Thuiszorg u kan helpen én voor u vertrouwd voelt, stellen we tijdens een vervolggesprek een persoonlijk zorgplan op. Ondersteunende begeleiding valt onder WMO van uw gemeente. Financiering is voor ondersteunde begeleiding alleen mogelijk via een PGB of particulier. Meer info kunt u opvragen via de gemeente Haarlem.

Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers