Professionele Alarmopvolging - Thuiszorg Haarlem
21998
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21998,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Professionele Alarmopvolging

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren. U valt ergens in huis, krijgt het benauwd of wordt onwel. Met een alarmeringssysteem weet u zeker dat u in geval van nood zo snel mogelijk hulp kunt krijgen. U draagt hiervoor een halsketting of polskoord met een alarmknop. Met één druk op de knop slaat u alarm: op elk moment van de dag en vanaf elke plaats in huis, ook als u bijvoorbeeld in de badkamer bent. Een veilig gevoel.

Voor wie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruik wilt maken van Professionele Alarmopvolging. U bent al wat ouder, u bent chronisch ziek, u hebt lichamelijke beperkingen In welke omstandigheden u ook verkeert, Spaarnestad-thuiszorg zorgt ervoor dat u met een gerust hart thuis kunt wonen.

Alarmapparaat

Om gebruik te kunnen maken van een alarmeringssysteem heeft u een alarmapparaat nodig.
U huurt zo’n apparaat bijvoorbeeld bij Spaarnestad thuiszorg. Wij installeren het apparaat bij u thuis en sluiten het aan op de telefoon. U krijgt ook een persoonlijk alarm, een knop of medaillon, dat u om uw hals of pols draagt. Zo kunt u overal in huis een alarmoproep doen.

Toegang met een sleutelkluis

Het is belangrijk dat zorgverleners snel in uw woning kunnen als het nodig is. Dat kan dankzij de sleutelkluis, een veilige en compacte kluis, voorzien van een politiekeurmerk, die aan de buitenzijde van uw deur wordt bevestigd. In die kluis zit uw huissleutel. De zorgverlener kan met een zorgsleutel uw sleutelkluis openmaken en daarna uw voordeur openen. Bij het abonnement op personenalarmering is de sleutelkluis inbegrepen.

Aanmelding of informatie

Voor meer informatie of aanmelding kunt u van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact opnemen met Spaarnestad-thuiszorg via 0800-1051 of email naar info@spaarnestadzorg.nl.

Abonnementen Personenalarmering 2016
  • Abonnement 1
  • 17,50incl. BTW per maand
  • Bij dit abonnement is opvolging door de Zorggroep Spaarnestad NIET inbegrepen. U wijst zelf drie contactpersonen aan die gewaarschuwd worden als u alarmeert via personenalarmering. Deze contactpersonen dienen daarvan wel op de hoogte te zijn en u regelt zelf met hen de toegang tot uw woning.
  • Abonnement 2
  • 20,00incl. BTW per maand
  • Bij dit abonnement wijst u zelf twee contactpersonen aan die gewaarschuwd worden wanneer u alarm slaat via personenalarmering. Als zij beiden niet bereikbaar zijn, zal de Zorggroep Spaarnestad gewaarschuwd worden en een medewerker naar u toe sturen: een veilige gedachte! Maakt u meer dan twee keer per jaar alarm en is opvolging door de Zorggroep Spaarnestad noodzakelijk, dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Wij kunnen u desgewenst ook helpen bij de aanvraag van een zorgindicatie: ontvangt u verpleging of persoonlijke verzorging van de Zorggroep Spaarnestad dan is alarmopvolging in de regel wél kosteloos. Bij dit abonnement bent u verplicht een sleutelkluis aan huis te gebruiken. Wij adviseren u graag en uiteraard kunnen wij een veilige sleutelkluis leveren tegen een bedrag van € 8,00 per maand excl. montage.
  • Abonnement 3
  • 22,00incl. BTW per maand
  • Bij dit abonnement wordt bij elk alarm een medewerker van de Zorggroep Spaarnestad gewaarschuwd. U hoeft dus géén eigen contactpersonen voor opvolging aan te wijzen. Maakt u meer dan twee keer per jaar alarm en is opvolging door Zorggroep Spaarnestad noodzakelijk, dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Wij kunnen u desgewenst ook helpen bij de aanvraag van een zorgindicatie: ontvangt u verpleging of persoonlijke verzorging van de Zorggroep Spaarnestad dan is alarmopvolging in de regel wél kosteloos. Wij adviseren u graag en uiteraard kunnen wij een veilige sleutelkluis leveren tegen een bedrag van € 8,00 per maand excl. montage. Bent u reeds in het bezit van een sleutelkluis dan is dit niet voor u van toepassing.

U kunt hier het formulier downloaden voor Professionele Alarmopvolging

Voor het aanvragen van Personenalarmering leveren wij maatwerk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden