Veilige Clavisio Sleutelkluis

Een veilige sleutelkluis waarmee wij als thuiszorg tijdelijke toegang regelen.

Clavisio is ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties. Zij hebben aan Clavisio een bewezen product om veilig en snel de toegang tot de woningen van thuiszorgcliënten te kunnen regelen. Sinds 2008 zijn meer dan 50.000 Clavisio sleutelkluisjes in gebruik genomen door tientallen thuiszorginstellingen. Ook wij maken gebruik van deze kluis.

Hiermee vormen de Clavisio sleutelkluisjes een grootschalig bewezen praktisch toepasbaar alternatief op de kwetsbare onveilige codekluisjes of het halen en brengen van sleutels.

De Clavisio sleutelkluisjes kunnen niet rechtstreeks door particulieren worden gekocht, omdat de sleutelkluisjes onderdeel moeten zijn van een sluitsysteem dat is verbonden aan de wijkindeling van de thuiszorginstelling.

Onze medewerkers beschikken over een speciale sleutel om toegang te krijgen tot de veilige sleutelkluisjes bij de cliënten in onze wijk. Om te zorgen dat die sleutel van de medewerker ook past bij een nieuwe cliënt in dezelfde wijk, moeten de kluisjes altijd via de thuiszorg worden geregeld. De thuiszorginstellingen die werken met de Clavisio sleutelkluisjes passen ze steeds opnieuw toe bij de cliënten waar op dat moment een voorziening voor de toegang noodzakelijk is.

Met de unieke SNAP-ON beugelmontage kan de kluis in veel gevallen zeer snel en zonder schade of aanpassing aan de bestaande deursituatie worden gemonteerd. In de overige gevallen wordt muurmontage toegepast, waarbij de kluis zeer stevig aan de muur wordt verankerd.

De kosten voor de kluis worden niet vergoed door de verzekeraar. Mocht u bij ons in zorg komen kunnen wij u altijd informeren omtrent de tarieven.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.