Verzorgende IG

Verzorgende IG

Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A – Haarlem NH

Functieomschrijving
Je bent welkom bij Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A!
Als verzorgende IG niveau 3 heb je verzorgende taken, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Daarnaast geef je de cliënt begeleiding. Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners.
Als verzorgende IG word je ook geacht om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is essentieel dat je het vertrouwen uitstraalt dat je op een goede manier de handeling(en) uit kunt voeren. Je werkzaamheden kunnen in verschillende wijken afspelen. Daarnaast draag je zorg voor het uitwisselen van informatie aan cliënten en zo nodig aan de naasten. Je neemt deel aan team- en afdelingsbesprekingen. Je werkt binnen de gegeven instructies en richtlijnen, die per cliënt kunnen verschillen.
Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A is momenteel op zoek naar enthousiaste verzorgende IG`ers die ons team zorgverleners willen versterken.

Functie-eisen
• Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG, minimaal niveau 3.
• In bezit van een VOG of bereid deze aan te vragen;
• Relevante werkervaring is een pré;
• Je hebt overtuigingskracht en durft initiatieven te tonen.
• Je bent oplossingsgericht.
• Flexibel inzetbaar;
• Je bent sociaal en kunt zelfstandig werken;
• In bezit van eigen vervoer (fiets, auto, brommer);
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel
Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A is een landelijk, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met een sterke lokale verankering.
Deze is opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd. Met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg. En dat aan mensen die dat vaak dagelijks hard nodig hebben.

Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A is een veelzijdige zorginstelling onder meer in het thuiszorgwezen. Wij verlenen veelal ZVW, Particulier en PGB gefinancierde hulp aan onze cliënten thuis. Werkend vanuit vaak urgente situaties van onze cliënten, verlenen we een veelvoud aan hulp. Soms 24 uur per etmaal. Zoals verplegende hulp, dag- en nacht-zorg, palliatieve zorg, terminale zorg en ondersteuning van mantelzorg. Coöperatie Zorggroep Spaarnestad U.A verleend zorg door zorgverleners van welke levensbeschouwing dan ook.

Solliciteren
Meer info of wil je solliciteren?
Mail naar: info@spaarnestadzorg.nl
www.zorggroepspaarneland.nl